Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Alta löydät usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset liittyen Kohderyhmäkehittäjään.

Miten kurssi etenee?

Kohderyhmäkehittäjä on apunasi kaikissa vaiheissa. Jokaista askelta kohti on kehittämismateriaalia selityksineen ja moduuleihin sisältyy yli 50 esimerkkitapausta käytännön elämästä. Et voi eksyä.

Mitä kurssi maksaa?

Ensimmäinen kokeilukuukausi on ilmainen. Sen jälkeen kurssimaksu on 45 € / moduulipari (sis. alv 24 %). Moduulipari sisältää moduulin A- ja B-osuudet sekä tehtävät. Kurssin pituus on 12 kuukautta.

Voinko opiskella omaan tahtiini?

Kurssin suunnittelussa on huomioitu yksilöllinen ajankäyttö. Riittää, että luet materiaalin läpi. Näin saat jo paljon impulsseja ja ideoita, joita voit heti soveltaa omaan työhösi. Onnistuminen motivoi työstämään kurssimateriaalin alusta loppuun.

Missä menetelmää on sovellettu?

Menetelmää on sovellettu laajasti ja sitä käyttää yli 1000 yrityskonsulttia Keski-Euroopassa. Se on käytössä mm. seuraavilla aloilla: yritys- ja urakehitys, markkinointi, mainonta, myynti, tuotesovellus, innovointi, outplacement, työnhaku ja aikuiskoulutus.

Kuka palvelun tuottaa?

EKS-Instituutin Bruno Lange on kokenut liikkeenjohdon konsultti, joka on vetänyt useita projekteja yrityksissä, korkeakouluissa ja julkisella sektorilla.

Onko kurssi kannattava investointi?

Kurssin myötä muodostuvan käsikirjan hyöty ylittää moninkertaisesti sen kustannukset. Kurssi on kannattava investointi ammatilliseen tulevaisuuteen.

Liikkeelle jo tänään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai aloita ilmainen kokeilu saman tien.