Yrityskehittäjäksi omalla työpaikalla

Pohditko joskus mielessäsi: minulla on tietoa ja osaamista, olen aktiivinen ja kaikki ovat minuun tyytyväisiä, mutta miksi en pääse eteenpäin?

Oikea strategia tuo menestystä työpaikalla

Kysymys:
Olet investoinut paljon aikaa ja vaivaa menestyäksesi urallasi. Onko ponnistelusta ollut sinulle hyötyä?

Jos vastaat, ettei juurikaan ole, on tämä kurssi oikea keino löytää tie menestykseen. Eikä joskus hamassa tulevaisuudessa vaan lyhyessä ajassa.

Osaaminen ei takaa menestystä!
Olet ehkä uskonut, että osaaminen ja ahkeruus tuovat menestystä. Jos asia todella olisi niin, menestyisivät kaikki osaajat mainiosti. Mutta se ei ole totta. Osaaminen on vain potentiaalia ja menestys on seurausta potentiaalin optimaalisesta käytöstä.

Joudut muuttamaan strategiaasi.
Jos osaaminen ei johda toivottuun tulokseen, täytyy jotakin puuttua. Puuttuu optimaalinen kehityssuunta. Vain se määrittelee osaamisen arvon ja menestyksen määrän. Kurssi osoittaa, miten ja mihin sinun pitää kohdistaa osaamisesi ja kykysi, että saat niillä aikaan vaikutusta.

35 €

Moduuli 0: Työntekijä työpaikan kehittäjänä

Moduuli 0 ohjaa sinut aktiivisuuteen ja löytämään avaimet menestykseen.

Aloita


Yritys tarvitsee sinua ratkaisemaan ongelmia

”Jos yritys kärsii kovasta kilpailusta, se ei johdu osaamisen puutteesta,
vaan sen heikosta kyvystä ratkaista markkinoiden ongelmia.

Kenelle tämä kurssi on tarkoitettu

Kurssi on tarkoitettu kaltaisillesi ihmisille, jotka ponnistelevat aktiivisesti menestyksensä eteen, mutta joilta puuttuu menetelmä, joka tuottaa toivottua tulosta. Nyt opit tuntemaan Saksassa kehitetyn menetelmän, joka on jo vuosikymmeniä kuulunut siellä yritysneuvojien perustyökaluihin.

Tarvitaanko etukäteistietoja?

Tilanteellasi, koulutuksellasi tai työtehtävilläsi ei ole merkitystä. Terve maalaisjärki riittää, kunhan sitä käytetään oikein. Kurssilla opit kehittämään osaamisestasi ongelmanratkaisukykyä. Ei ole kyse ammatillisesta osaamisesta, vaan siitä, mihin suuntaan panostat sitä kasvattaaksesi yrityksen ongelmanratkaisukykyä. Se on varmin ja nopein tie saada menestystä. Kurssin avulla sinusta tulee ammattimainen yrityskehittäjä työpaikallasi.

Professori Wolfgang Mewesin oivallus

”Ei ole ratkaisevaa, että tulee yhä paremmaksi ammatissaan. Ratkaisevaa on, että tulee paremmaksi ongelmanratkaisijaksi.
Ammattilainen ei ohjaa ongelmanratkaisijaa, vaan päinvastoin, ongelmanratkaisija ohjaa ammattilaista.”

Löydä oma kehityssuuntasi

Se on menestyksen edellytys! Siihen tarvitaan oikea lähtökohta ja prosessi kysytyn ongelmanratkaisun kehittämiseksi. Ilman päämäärää hajotat vain voimasi ja moninkertaistat tuloksettomat ponnistuksesi. Tavoite keskittää ja ohjaa ajatuksiasi ja tekemisiäsi. Siitä muodostuu pysyvä kehityssuunta kohti yhä suurempaa vaikutusta. Opit kumulatiivisesti ja nopeammin kuin ympäristösi. Saat nopeasti ensimmäiset onnistumiskokemuksesi.

Keskity

Keskittyminen on kehityksen tehokkain innovaatiotyökalu. Se auttaa kaikkien ongelmien ratkaisemisessa. Tulet oivaltamaan, että periaatteessa jokaisesta pienestäkin asiasta voi kehittää suuren ratkaisun. Todellinen osaaminen liittyy aina yksityiskohtiin. Keskittyminen tuo etumatkaa, kasvavaa erikoisosaamista ja uusia tehtäviä.

Sinun tiesi jatkuvaan menestykseen

Mikäli haluat auttaa yritystä tehokkaasti kehittymään, huolehdi ensin omasta menestyksestäsi. Se on tämän kurssin ydin. Emme puhu ohimenevästä, vaan pitkäkestoisesta merkittävästä menestyksestä.

Periaate: JOKAINEN voi olla paras yhdessä asiassa ja kehittää siinä kasvavaa ongelmanratkaisukykyä. Opi tuntemaan pysyvän menestyksen perusteet.

Luo itsellesi mahdollisuuksia

Moni valittaa, ettei näe juurikaan mahdollisuuksia töissä. Tämä kurssi auttaa näkemään kokonaisen mahdollisuuksien verkon, sellaisiakin, joita et ole koskaan tullut ajatelleeksi. Mahdollisuuksista ei ole pulaa, ne vain pitää oppia tunnistamaan.

Työpaikka ponnahduslautana menestykseen

Työpaikka tarjoaa optimaaliset edellytykset oman kehityksen nopeuttamiseen. Käytössäsi on veloituksetta paljon mahdollisuuksia, kaikki työvälineet, sosiaalinen ympäristö, kohderyhmiä, informaatiota ja paljon muuta. Sinun tilanteesi ei ole ratkaiseva, vaan se, mitä siitä teet. Tämän kurssin opeilla osaat kaikissa tilanteissa erottaa oleellisen ja löytää ratkaisun.

Havaitse oleellinen

Kauaskantoista menestystä ei ole helppo saavuttaa jokapäiväisessä työssä. Muutosprosessi alkaa aina pienestä. Pitää osata hahmottaa olennainen ja kehittää siihen merkittävä ratkaisu. Olennaiseen liittyy aina lisäarvoa, joka sitoo kohderyhmän yritykseen

 Jokainen työpaikka voi olla pieni mutta tärkeä innovaatiokeskus. Kaikkialla on mahdollisuuksia, jotka vain odottavat hyödyntämistä. Työtähän ei oikeastaan tehdä yritykselle, vaan kohderyhmälle, joka rahoittaa yrityksen toiminnan ja myös sinun palkkasi. Yrityksen korkein päämäärä on pääomalähteen (kohderyhmän) omistaminen. Tämän vuoksi yrityksen on vaikea korvata sinun ongelmanratkaisukykyäsi. Yrityksen kehittäminen merkitseekin sen tulolähteen kehittämistä.

Miksi menestys on niin varmaa ja ripeää?

Valitset YHDEN ongelman – toimit kannattavasti ja tehokkaasti.

Ratkaisu synnyttää uusia tarpeita – tuottamasi hyöty kasvaa.

Ratkaisu on yritykselle tärkeä – alat herättää kiinnostusta.

Ratkaisu laajenee, alat erikoistua.

Usein joku toinen palkataan jatkamaan entistä työtäsi.

Keskittymisprosessi tuottaa menestyskokemuksia muutamassa kuukaudessa.
Samaan aikaan syntyy uusia ideoita ja mahdollisuuksia ja sinua pyydetään jatkamaan projektiasi. Asia kasvaa merkitykselliseksi ja menestyksesi vakiintuu.

Kurssi koostuu kahdesta osasta

ALOITUSKURSSI – Moduuli 0

Sisältää yhden moduulin. Aiheena kehittyminen työpaikalla. Aloituskurssiin kuuluu menetelmän perusteet ja esimerkkejä.
Aloituskurssi maksaa 35 euroa. Sen jälkeen päätät itse, haluatko jatkaa.

35 €

Moduuli 0: Työntekijä työpaikan kehittäjänä

Moduuli 0 ohjaa sinut aktiivisuuteen ja löytämään avaimet menestykseen.

Aloita


JATKOKURSSI

Aloituskurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa oppimista! Jatkokurssi sisältää 12 moduulia ja kehittämismateriaalin. Jatkokurssilla kouluttaudut kohderyhmäkehittäjäksi.

Moduuli 1: Kohderyhmä­kehittäjästä kohderyhmän paras ongelman­ratkaisija

Moduuli 1 antaa sinulle uuden toimintamallin kasvuun ja kannattavuuteen. Ota siitä kaikki irti!

Aloita


Tutustu kohderyhmä­kehittäjiin

Moninkertaista mahdollisuutesi todelliseen läpimurtoon markkinoilla.