Tilaus- ja sopimusehdot

Tuotteen hinta

Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta sisältäen arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa, mikäli tuotteen hinnassa on selkeä virhe.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostilla. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita, jotta vahvistukset tulevat perille.

Tuotteen maksu

1. Maksu PayPalilla

PayPal Holdings, Inc. on yhdysvaltalainen yritys, joka ylläpitää Internetissä käytettävää PayPal-maksujenvälitysjärjestelmää, joka on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä. PayPal on suosittu maksutapa verkkokaupoissa. Sitä käytetään myös lahjoitusten vastaanottamisessa.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

2. Verkkolaskut (yritykset)

Verkkolaskut laskutetaan EKS Instituutin (Kohderyhmäkehittäjä) Holvi-tilin kautta.

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan EKS Instituutin asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään palvelun asiakkaaksi.

Toimitus

Kurssimateriaalit ovat sähköisiä, ja niitä ei toimiteta erikseen vaan ne ovat asiakkaan käytettävissä suoraan sivustolla.

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus perustuu sopimukseen ja voimassa olevaan lain säännöksiin. Sopimus syntyy esimerkiksi kun tilausvahvistus on muodostunut ja asiakas on maksanut tilauksensa tai saanut tuotteen käyttöönsä.

Peruttamisoikeutta ei ole, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu (esim. Kuluttajasuojalaki 38/1978 § 16). Näin ollen Kohderyhmäkehittäjä-nimisestä verkkokaupasta tilatuilla digitaalisilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta eikä onnistunutta tilausta voida perua, mikäli asiakas on vastaanottanut kurssin, tiedoston tai muun vastaavan palvelun.