Ota yhteyttä

Jos haluat kasvaa terveesti ja nopeasti, kehitä yrityksen sijaan pääomanlähdettä. Miten se tapahtuu? Ota yhteyttä, niin kerromme.

Lähetä viesti

Info

EKS-instituutti, Bruno Lange
Kolmas Linja 36,
00530 Helsinki.
+358 40 081 1188
info@kohderyhmakehittaja.fi

FAQ

Mikäli et löytänyt vastausta mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseen, lähetä viesti tai soita!

Miten kurssi etenee?

Kohderyhmäkehittäjä on apunasi kaikissa vaiheissa. Jokaista askelta kohti on kehittämismateriaalia selityksineen ja moduuleihin sisältyy yli 50 esimerkkitapausta käytännön elämästä. Et voi eksyä.

Miten pääsen liikkeelle?

Ensimmäiset kaksi moduulia ovat ilmaisia. Sen jälkeen kurssimaksu on 45 € / moduulipari (sis. alv 24 %). Moduulipari sisältää moduulin A- ja B-osuudet sekä tehtävät. Kurssin pituus on 12 kuukautta.

 

Kuka palvelun tuottaa?

EKS-Instituutin Bruno Lange on kokenut liikkeenjohdon konsultti, joka on vetänyt useita projekteja yrityksissä, korkeakouluissa ja julkisella sektorilla.

Voinko opiskella omaan tahtiini?

Kurssin suunnittelussa on huomioitu yksilöllinen ajankäyttö. Riittää, että luet materiaalin läpi. Näin saat jo paljon impulsseja ja ideoita, joita voit heti soveltaa omaan työhösi. Onnistuminen motivoi työstämään kurssimateriaalin alusta loppuun.

Missä menetelmä on käytössä?

Menetelmää on sovellettu laajasti ja sitä käyttää yli 1000 yrityskonsulttia Keski-Euroopassa. Se on käytössä mm. seuraavilla aloilla: yritys- ja urakehitys, markkinointi, mainonta, myynti, tuotesovellus, innovointi, outplacement, työnhaku ja aikuiskoulutus.

Onko kurssi kannattava investointi?

Kurssin myötä muodostuvan käsikirjan hyöty ylittää moninkertaisesti sen kustannukset. Kurssi on kannattava investointi ammatilliseen tulevaisuuteen.

Mitä kurssilainen saa?

Ilmainen kokeilukuukausi sisältää 2 oppimoduulia, strategisen suunnittelumenetelmän ja kehittämismoduulin.

Koko kurssi sisältää yhteensä 12 oppimoduulia, joista löydät yli 50 esimerkkitapausta ja sekä kehittämismoduuleja, joiden avulla työstetään menestymispolkusi.

Mitä hyötyä kurssista on?

Kurssi on täydellinen neuvonantajapaketti yrittäjälle, yksilölle ja yrityskonsulttille. Yli 50 tapausta näyttää, miten löytyy optimaalinen kehittämissuunta, josta tulos syntyy. Menetelmällä on vaíkea epäonnistua. Opit luomaan kysyntää, opit keskittymään olennaiseen, ja tässä syntyy toivottu vaikutus nopeasti.

Mitä kurssi maksaa?

Yritykset: Ensimmäiset kaksi moduulia ovat ilmaiset. Sen jälkeen kurssi maksaa 45 € / moduulipari (sis. alv 24 %). Moduulipari sisältää moduulin A- ja B-osuudet sekä tehtävät. Voit myös ostaa koko kurssin kerralla mappimuodossa:
http://www.kohderyhmakehittaja.eu