Ota yhteyttä

Jos haluat kasvaa terveesti ja nopeasti, kehitä yrityksen sijaan pääomanlähdettä. Miten se tapahtuu? Ota yhteyttä, niin kerromme.

Lähetä viesti

Info

EKS-instituutti, Bruno Lange
Kolmas Linja 36,
00530 Helsinki.
+358 40 081 1188
bruno.lange@eks-instituutti.fi

FAQ

Mikäli et löytänyt vastausta mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseen, lähetä viesti tai soita!

Miten kurssi etenee?

Kohderyhmäkehittäjä on apunasi kaikissa vaiheissa. . Jokaista askelta kohti on kehittämismateriaalia selityksineen ja moduuleihin sisältyy yli 50 esimerkkitapausta käytännön elämästä. Et voi eksyä.

Mitä kurssi maksaa?

Ensimmäinen kokeilukuukausi on ilmainen. Sen jälkeen kurssimaksu on 49 € / kk + alv 24 %. Kurssin pituus on xx kuukautta.

Kurssilla on rahat-takaisin-takuu.

Kuka palvelun tuottaa?

EKS-Instituutin Bruno Lange on kokenut liikkeenjohdon konsultti, joka on vetänyt useita projekteja yrityksissä, korkeakouluissa ja julkisella sektorilla.

Voinko opiskella omaan tahtiini?

Kurssin suunnittelussa on huomioitu yksilöllinen ajankäyttö. Riittää, että luet materiaalin läpi. Näin saat jo paljon impulsseja ja ideoita, joita voit heti soveltaa omaan työhösi. Onnistuminen motivoi työstämään kurssimateriaalin alusta loppuun.

Missä menetelmä on käytössä?

Menetelmää on sovellettu laajasti ja sitä käyttää yli 1000 yrityskonsulttia Keski-Euroopassa. Se on käytössä mm. seuraavilla aloilla: yritys- ja urakehitys, markkinointi, mainonta, myynti, tuotesovellus, innovointi, outplacement, työnhaku ja aikuiskoulutus.

Onko kurssi kannattava investointi?

Kurssin myötä muodostuvan käsikirjan hyöty ylittää moninkertaisesti sen kustannukset. Kurssi on kannattava investointi ammatilliseen tulevaisuuteen.

Aloita ilmainen kokeilu

Kokeile Kohderyhmäkehittäjää kuukauden ajan ilmaiseksi.
Kokeilujakson päätyttyä veloitus 49 € / kk + alv 24 %.